Over

 

Welkom op ‘Traveal’. Traveal is een combinatie van de woorden ‘travel’ en ‘reveal’ wat onthullen betekent. Ik ben
namelijk van plan om de wereld te ontdekken en de meest mooie plekjes aan jullie te onthullen. Ik hoop jullie mee te nemen in mijn wereldje en jullie zo enthousiast te maken dat je het met eigen ogen wilt gaan bekijken! De landen, steden, hotspots maar ook eten, boeken, films, muziek. Dit heeft allemaal met reizen te maken in mijn optiek en kan je dus hier verwachten. Oh, en omdat ik het zelf altijd leuk vind om een beetje te weten wat voor persoon er achter een blog schuilgaat, zal ik ook persoonlijke updates, fotodagboekjes etc. plaatsen.

Hier alvast een kleine inleiding:unnamed

Geboren op Sint Maarten (Nederlandse Antillen) en op 1-jarige leeftijd met ouders, broer en zus (terug) naar Nederlands verhuisd. Opgegroeid in een klein dorpje onder de rook van Rotterdam maar als studente de drie grote steden van Nederland bewoond: Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Nederland werd te klein in november 2014 heb ik mijn koffers gepakt en ben ik verhuisd naar….. Hong Kong. Vanuit deze metropool hoop ik de rest van Azië, de wereld (en natuurlijk Hong Kong zelf) te mogen ontdekken. Reis je mee?

Enjoy!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s